Trainingen ‘leren van stress’

Ervaar je teveel stress bij alles wat je moet doen?

Weet je met je verstand dat het anders kan maar voel je het niet en krijg je het niet gedaan om het anders aan te pakken?

Wil je leren wie je werkelijk bent en openstaan voor nieuwe ervaringen?

Stressklachten kunnen je de weg wijzen naar wat werkelijk belangrijk voor je is en wie je bent. Door je stress signalen serieus te nemen en naar jezelf te luisteren kan je ontdekken wat je nodig hebt om een energiek leven te leiden en contact te maken met je kern.  

De training wordt gegeven in een groep om van elkaar te leren, samen te oefenen en inzichten te delen. In interactie met anderen mensen in de training leer je sneller en kan je in een veilige omgeving experimenteren met nieuwe concrete vaardigheden.

Een thema bijeenkomst duurt 3 uur. Tijdens elke bijeenkomst werken we aan kennisoverdracht en inzicht vanuit een theoretische onderbouwing, zijn er ervaringsgerichte oefeningen en actieve werkvormen.

Alle thema’s zijn afzonderlijk van elkaar te volgen in workshop vorm. Het volgen van alle thema’s of een selectie hieruit is in trainingsvorm mogelijk.

Thema 1                                                                             Stresssignalen en grenzen

Thema 2                                                                             Persoonlijke richting en doelstellingen                

Thema 3                                                                             Overtuigingen en denkpatronen

Thema 4                                                                             Energiemanagement

Thema 5                                                                             Effectieve copingstijlen en gedragspatronen

Thema 6                                                                             Kwaliteit en innerlijke kracht

Thema 7                                                                             Gezonde leefstijl

Thema 8                                                                             Authenticiteit en persoonlijk leiderschap

Aan het eind van de training maak je dankbaar gebruik van je stress-signalen als handleiding, kan je ruimte maken voor jezelf en sta je open voor nieuwe ervaringen. Door de interactieve werkvormen en het in-trainen van eigen ervaringen wordt een blijvende beweging ingang gezet.